یزدفردا؛ معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد: اغتشاشگران از امنیت و آرامش شهروندان به شدت ناراحت هستند و می خواهند مردم را در مقابل هم قرار دهند.

به گزارش یزدفردا؛ اسماعیل دهستانی با اشاره به کشف سلاح سرد و گرم از اغتشاشگران افزود: در رسانه‌ها و فضای مجازی چنین جلوه می‌شود که اغتشاشگران بسیار زیاد و از مردم هستند، این در حالی است که این افراد معدود و انگشت شمار هستند.

وی افزود: حضور مسلحانه اغتشاشگران نشان دهنده مظلومیت نیرو‌های نظامی و انتظامی و امنیتی است که بدون سلاح گرم در صحنه حضور یافته و با این افراد مقابله می‌کنند.

معاون استاندار ادامه داد: وقتی ترامپ و نتانیاهو و کسانی که دست آنان برای ملت رو شده است، از این اغتشاشات حمایت می‌کنند باید تلنگری برای ما باشد و بدانیم که آنان درصدد ناامنی کشور و گسترش ناامنی در کوچه و خیابان و حتی خانه‌های مردم هستند.

وی اظهار داشت: متاسفانه مشاهده کردیم این افراد سازماندهی شده حتی به جان و مال مردم رحم نکردند. مردم هوشیار و فهیم و موقعیت شناس ما راه خود را از این افراد جدا کردند.

دهستانی با تأکید بر اینکه خبر‌های تکمیلی از بازداشت‌ها و اعترافات به اطلاع مردم خواهد رسید، تصریح کرد: آنان درصدد این هستند که مردم را در مقابل هم قرار دهند و از امنیت و آرامش شهروندان به شدت ناراحت هستند.

وی خواستار هوشیاری مردم به ویژه جوانان شد و گفت: مردم همانند همیشه به محکومیت این اقدامات پرداخته و خواستار برخورد جدی با این افراد هستند. برخورد جدی و قاطع دستگاه قضایی در انتظار اغتشاشگران است چرا که آرامش و امنیت مردم خط قرمز ما به شمار می‌آید.

معاون استاندار با اشاره به اینکه بخش عمده‌ای از خشونت‌ها برگرفته از خارج استان است، افزود: یزدی‌ها نشان دادند فرهنگ آنان مغایر با این اقدامات است و یزد استان تعامل و گفت‌و‌گو بوده و شیوه بیان اعتراض را به خوبی می‌دانیم و هیچگاه جان و مال و آرامش مردم را به خطر نمی‌اندازند.

وی با تشکر از نیرو‌های امنیتی، انتظامی، بسیج و شهروندان خاطرنشان ساخت: بخشی از این کشفیات توسط مردم صورت گرفته و مراقب تحولات مختلف هستند.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا